27 september is de aanvang van een nieuwe cursus Online Intuïtief Lenormand leggen. Heb je interesse stuur me een email en ik leg je uit wat de bedoeling is.

Home » Wie ben ik

Ik ben Ans van Galen-Top 

Ik ben een gevoelig mens die het mediumschap beleeft in veel verschillende facetten. Healing is er één van zowel energetisch, op afstand.

 

Kaartleggen, Pendelen, Zandlezen, Meditaties, Access Consiousness Bars, VAS methode zijn een aantal van de disciplines die ik beheers. 

Ik heb jarenlange ervaring in het healen. Ik ben een medium die door blijft leren op verschillende niveaus. Zo beleefde en beleef ik nog steeds mijn lessen bij leraren in Frankrijk en Engeland, van het  Arthur Findlay College, en uiteraard hier in Nederland. Ik ben een no- nonsens medium, en maak het niet mooier dan het is, zeg duidelijk waar dat jouw strubbelingen liggen.
Mijn eigen praktijk die ik voorheen thuis had, maar sinds 11 jaar in Vlaardingen, waar ik cursussen geef en healingen doe, is een ruimte waar velen zich al naar tevredenheid hebben gevoegd. Ik ben een mens die graag voor een ander klaar staat met alle liefde die mij door de ongeziene wereld gegeven wordt.